073 - 521 05 55

Over Van der Donk Beveiliging

De statistieken spreken boekdelen; het is zowel voor een particulier als voor een onderneming haast onvermijdelijk om vroeg of laat slachtoffer te worden van inbraak, overval of brand. Een ingrijpende gebeurtenis die niet alleen materiële en financiële schade met zich meebrengt – vooral de emotionele schade draagt u lang met zich mee.

Voor materiële schade kan men zich verzekeren, echter veel verzekeringsmaatschappijen stellen zich kritisch op bij het accepteren van een risico. Het wordt steeds vaker van u verwacht dat u preventieve maatregelen treft voor het te verzekeren risico. Verzekeren voor emotionele schade bestaat niet, maar met het treffen van de juiste preventieve maatregelen kunnen we de kans op de emotionele gevolgen van een inbraak of brand wél minimaliseren.

“Verzekeren voor emotionele schade kan helaas niet; wél kunnen
we de kans op een inbraak of brand minimaliseren”

Bent u slachtoffer geweest van inbraak, overval of brand? Of wilt u preventief maatregelen nemen om uzelf, uw dierbaren of personeel, uw waardevolle eigendommen en pand te beschermen? Dan heeft u behoefte aan een betrouwbare partner die u gedegen advies geeft, die met u meedenkt en de voor u perfecte oplossing biedt. Zodat u uw woning of bedrijfspand weer met een gerust hart achter kunt laten.

Voor iedere beveiligingsvraag de juiste oplossing

Met onze persoonlijke benadering, gemotiveerde medewerkers, korte levertijden en nimmer aflatend enthousiasme realiseert van der Donk Beveiliging B.V. ook voor uw beveiligingsprobleem de beste oplossing. Wij zijn gecertificeerd voor alle disciplines; daarmee weet u zeker dat u kwaliteitsoplossingen in huis haalt. Wij zijn dan ook trots om diverse gerenommeerde bedrijven tot onze tevreden klanten te mogen rekenen. Volgt u snel?

Een hecht familiebedrijf

Van der Donk Beveiliging B.V. is een hecht familiebedrijf en al ruim 30 jaar een vertrouwde naam. Niet alleen in Noord-Brabant, maar inmiddels in heel Nederland. Het bedrijf ontstond in [jaartal], als dochteronderneming van Bert van der Donk Kabelwerken. In 1995 ging Van der Donk Beveiliging zelfstandig verder en al in dat eerste jaar werd de eerste bedrijfsovername gerealiseerd. De verdere uitbreiding van het bedrijf voltrok zich in de jaren die volgden in sneltreinvaart; in totaal werden circa 15 bedrijfsovernames gerealiseerd. Deze groei heeft ervoor gezorgd dat wij landelijk actief zijn, maar is zeker niet ten koste gegaan van het familiaire en nuchtere Brabantse karakter van ons bedrijf. Persoonlijke betrokkenheid, proactief meedenken en plezierig contact met onze klanten vormen nog altijd de basis van onze manier van werken.

Onderdeel van de Van der Donk Group

Van der Donk Beveiliging B.V. is onderdeel van de Van der Donk Group. De Van der Donk Group is een bedrijvengroep gespecialiseerd in beveiliging,camerabewaking, toegangscontrole, brandpreventie en telefonie (VoIP). Samen met Round Security Solutions in Rosmalen, Meleca Beveiligingen in Tilburg en BBN techniek in Geldrop vormen we een sterke speler in de beveiligingsbranche. Innovatief, vooruitstrevend en servicegericht werken we landelijk aan grote beveiligingsprojecten.